Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν ξεβάφεστε - Beauty Secrets

Breaking

FACEBOOK

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν ξεβάφεστε

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν ξεβάφεστε
Έτσι, ενώ νομίζουμε ότι αφαιρούμε το make-up, στην πραγματικότητα «ξεχνάμε» πολλά υπολείμματα τα οποία συσσωρεύονται μέσα στους πόρους. Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλά από τα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα μακιγιάζ «παγιδεύουν» κι αυτά τους ρύπους και τη λιπαρότητα μέσα στο δέρμα, επιβαρύνοντάς το ακόμα περισσότερο. Μία καλή λύση είναι να χρησιμοποιούμε τα μαντιλάκια ως το πρώτο βήμα για να ξεβαφτούμε. Στη συνέχεια, μπορούμε ν' απομακρύνουμε τα υπολείμματα με κάποιο ειδικό αφρό ή τζελ καθαρισμού, το οποίο όμως θα φροντίσουμε να ξεβγάλουμε πολύ καλά με νερό.
Όπως συμπληρώνει η Arielle Aparello, αισθητικός από της Ένωσης Laser και Δερματολογίας στο Μανχάταν, καλό θα είναι να αποφεύγουμε τα μαντιλάκια που περιέχουν επικίνδυνα συστατικά, όπως το οινόπνευμα, η φορμαλδεΰδη και τα τεχνητά αρώματα. Οι ειδικοί τονίζουν, επίσης, ότι ένα ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ για την περιοχή των ματιών είναι σχεδόν αναγκαίο. Κι αυτό γιατί το σημείο κάτω απ' τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και αν κάνουμε άγαρμπες κινήσεις με τα μαντιλάκια, είναι πολύ πιθανό οι ρυτίδες να κάνουν πιο γρήγορα την εμφάνισή τους!
Γι' αυτό, ξεχάστε τις δικαιολογίες, αψηφήστε την κούραση και φροντίστε να ξεβάφεστε σωστά κάθε βράδυ! Εκτός, αν θέλετε να παραλείψετε εντελώς το μακιγιάζ... Ίσως είναι η πιο σίγουρη λύση.
Πηγή: huffingtonpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουPost Top Ad

Responsive Ads Here